Rólunk

A Masni ajándékbolt nagy választékban kínál több stílusban ajándék tárgyakat, valamint party kellékeket. Ajándék kínálatunkban igyekszünk a legtöbb stílust megjeleníteni, valamint törekedni arra, hogy a mindenhol megkapható tömegcikkek helyett igazán egyedi termékeket kínáljunk széles választékban és minden árkategóriában. A szezonoknak megfelelően is figyelünk az aktualitásokra, így bátran állíthatjuk, hogy például esküvői ajándékok tekintetében a legszélesebb kínálattal rendelkezünk Székesfehérvár vonzáskörzetében.

Party kellékek tekintetében választékunk nagyon széles. A vicces ajándékok, szülinapi kellékek és egyedileg készített lufi kompozíciók állandóan megtalálhatóak kínálatunkban. Legény- és leánybúcsúkhoz, esküvőkhöz és bármilyen rendezvényhez tudunk dekorációt, illetve megfelelő kellékeket biztosítani vásárlóinknak.

Mindig igyekszünk az egyedi igényeket kielégíteni, így vállaljuk egyedileg elkészített ajándékok beszerzését, valamint elkészítését előzőleg egyeztetett igények szerint.